Leveringsvoorwaarden – Purple7Star

Bestellingen

1.1 Nadat de betaling is ontvangen, wordt het pakketje binnen 3 werkdagen verstuurd.

1.2 Indien u de bestelling annuleert, kunnen wij annuleringskosten in rekening brengen.

Verzenden

2.1 De verzendkosten voor Nederland zijn 2,92 euro, voor België geldt een tarief van 6,25 euro. Als het gewicht van het pakketje lager blijkt te zijn dan 100 gram, dan vallen de verzendkosten voor België lager uit en krijgt u het teveel betaalde bedrag binnen een paar dagen teruggestort op uw rekening.

2.2 Het pakketje wordt verstuurd in een extra stevig brievenbusdoosje zodat de kans op beschadiging minimaal is. Mocht dit toch het geval zijn, dan kunt u dit bij ons aangeven via het contactformulier.

Terug sturen

3.1 Wanneer een product niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u het product aan ons retourneren, mits onbeschadigd en binnen 7 dagen. Mocht u een artikel willen retourneren, dan kunt u dit per mail kenbaar maken.
De kosten en verzendrisico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn. (onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen en gecrediteerd).
Het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 10 dagen na ontvangst van de artikelen aan u overgemaakt worden.