Welkom bij Purple7star 

Wil je leuke sieraden kopen en tegelijk een goed doel steunen? Van elk verkocht sieraad uit de collectie van Purple7star gaat 50% naar kinderen met kanker. Ben je net als wij van mening dat kinderen geen kanker horen te krijgen? Steun dan het goede werk van diverse stichtingen in Nederland door onze sieraden voor kankerbestrijding te kopen.
Purple7star is in 2014 opgericht omdat we graag een bijdrage wilden leveren aan de strijd tegen kinderkanker. We begonnen met de verkoop van sieraden via een Facebook pagina. Dit was al snel een groot succes. Niet alleen haalden we flinke bedragen op voor de strijd tegen kinderkanker, we kregen ook heel veel bijval van mensen die dit mooie initiatief van harte steunden. Vandaar dat we besloten een website en online winkel op te zetten.
In onze webwinkel vind je een grote keuze aan mooie kaarten en sieraden tegen schappelijke prijzen. Er zijn sieraden voor kinderen en volwassenen en kaarten voor diverse gelegenheden zoals huwelijks-, geboorte-, Sinterklaas- en Kerstkaarten. Alles met kleine prijsjes maar voor een groot doel: zorgen dat de strijd tegen kinderkanker voortgezet kan worden.
Met de opbrengst van de sieraden voor kankerbestrijding worden diverse stichtingen ondersteund die tegen kinderkanker vechten. Daaronder bekende namen zoals KWF Kankerbestrijding en Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), maar ook door particulieren opgezette stichtingen zoals o.a.:
* Stichting Nikai 4 Life, opgericht naar aanleiding van het overlijden van Nikai.
* Villa Joep, fonds tegen neuroblastoomkanker.
Wil je weten welke stichtingen Purple7star nog meer allemaal ondersteunt, kijk dan op onze facebookpagina www.facebook.com/purple7star of bekijk het bovenstaande filmpje.
Betere behandelingen en nieuw onderzoek betekenen dat tegenwoordig ruim 75% van de kinderen met kanker geneest. Maar we kunnen ons er natuurlijk niet bij neerleggen dat die 25% niet geneest. Draag dus ook je steentje bij want iedere euro is een stap dichterbij de genezing!

8 reacties

kuipers visser · 9 december 2016 op 10:25

ik vind dat jullie goed werk verricht mag jullie best trost op zij 👍

Purple7star07 · 10 december 2016 op 22:28

Dank u wel voor het compliment. Dat doet ons goed!

Purple7star07 · 8 februari 2017 op 22:32

U kunt ze bestellen via deze webwinkel maar het is ook mogelijk om persoonlijk contact op te nemen door een privéberichtje te sturen naar mijn facebookpagina http://www.facebook.com/purple7star. Met vriendelijke groet, Selma Leistra

Doreen · 3 juni 2017 op 13:20

Ik heb een vraag de armbandjes zijn dat kinderarmbandjes? Ik heb nl interesse in een kralen armband afgebeeld zoals op Facebook,maar nou zie daaronder armbandjes voor volwassenen staan,beetje verwarrend.

Gr Doreen

Purple7star07 · 3 juni 2017 op 13:39

Welke bedoelt u precies? Veel armbandjes kan ik ook op maat laten maken, dus ook voor kinderen. Ik stuur u wel even een pb-tje.

Johanna19662 · 23 maart 2018 op 12:17

goedenmiddag heb net een bestelling geplaatst vond het wel jammer dat er geen ideal was hoelang duurt een bestelling gemiddeld met bank overschrijving

Purple7star07 · 23 maart 2018 op 15:29

Bedankt voor uw bestelling. Meestal wordt het de volgende dag verstuurd mits het bedrag is bijgeschreven en in enkele gevallen dezelfde dag nog. Het wordt dus morgen verzonden.

Angelique · 10 april 2019 op 09:25

Mooi filmpje, super wat je doet!!!!
Sinds kort ben ik fan van je producten en de manier waarop je alles doet, chapeau.
Als er meer mensen zoiets doen, dan komt het wel goed met onderzoek en het verbannen van diverse kinderkankersoorten. Het kost geld, veel geld, maar door onder andere deze site kan je helpen!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.