Welkom bij Purple7star 

Wil je leuke sieraden kopen en tegelijk een goed doel steunen? Van elk verkocht sieraad uit de collectie van Purple7star gaat 50% naar kinderen met kanker. Ben je net als wij van mening dat kinderen geen kanker horen te krijgen? Steun dan het goede werk van diverse stichtingen in Nederland door onze sieraden voor kankerbestrijding te kopen.

 

Purple7star is in 2014 opgericht omdat we graag een bijdrage wilden leveren aan de strijd tegen kinderkanker. We begonnen met de verkoop van sieraden via een Facebook pagina. Dit was al snel een groot succes. Niet alleen haalden we flinke bedragen op voor de strijd tegen kinderkanker, we kregen ook heel veel bijval van mensen die dit mooie initiatief van harte steunden. Vandaar dat we besloten een website en online winkel op te zetten.

 

In onze webwinkel www.purple7star vind je een grote keuze aan mooie kaarten en sieraden tegen schappelijke prijzen. Er zijn sieraden voor kinderen en volwassenen en kaarten voor diverse gelegenheden zoals huwelijks-, geboorte-, Sinterklaas- en Kerstkaarten. Alles met kleine prijsjes maar voor een groot doel: zorgen dat de strijd tegen kinderkanker voortgezet kan worden.

 

Met de opbrengst van de sieraden voor kankerbestrijding worden diverse stichtingen ondersteund die tegen kinderkanker vechten. Daaronder bekende namen zoals KWF Kankerbestrijding en Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), maar ook door particulieren opgezette stichtingen zoals o.a.:

* Stichting 100% Judith, een fonds voor de behandeling van Judith Lenting;

* Stichting Nikai 4 Life, opgericht naar aanleiding van het overlijden van Nikai;

* Villa Joep, fonds tegen neuroblastoomkanker.

Categorieën: 2016

1 reactie

grolyrto lemcs · 3 juli 2020 op 01:39

You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.